Likovna kolonija pod lipami

Vabimo vas na likovno kolonijo pod lipami v Vodicah (Kopitarjev trg 1), ki bo potekala v sredo, 8.6.2022 od 9. do 12. ure.

Kolonija bo potekala podobno kot lanskoletni koloniji; ob Zbiljskem jezeru in v Češminovem parku v Domžalah . Vodili jo bosta slikarki Andreja Eržen in Renata Grmovšek. Pripravili bomo tudi razstavo umetniških del, ki so nastala na koloniji.

Namen kolonije je medgeneracijsko sodelovanje, vključevanje ranljivih skupin ljudi, razvijanje likovnih spretnosti, kreativno preživljanje prostega časa in druženje. Na koloniji bomo skupaj ustvarjali člani Društva Barka, osnovnošolci iz VIZ-a Frana Milčinskega Smlednik, starejši iz DEOS Centra Medvode, člani Centra Korak iz Kranja, prostovoljci ter vsi vi, ki se boste pravočasno prijavili.

Do 5.6.2022 se z imenom, priimkom, telefonsko številko, starostjo in občino prebivanja prijavite na projekti@skupnostbarka.si

Udeležba na koloniji je brezplačna. Za opremo, materiale za ustvarjanje, malico in dobro voljo bomo poskrbeli mi. V primeru slabega vremena bo kolonija prestavljena.

Likovna kolonija je del projekta “Umetnost sodelovanja ranljivih skupin ljudi“, v okviru katerega bomo organizirali štiri likovne kolonije, umetniške delavnice in art terapijo ter druge različne prostočasne kreativne aktivnosti v našem ateljeju v Zbiljah.

Partnerji projekta so DEOS Center starejših Medvode, Vzgojno – izobraževalni zavod Frana Milčinskega SmlednikObčina Medvode in Kabelska televizija Medvode.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

Projekt se izvaja v okviru LAS Za mesto in vas.