Začetek nove sezone umetniških delavnic / art terapije

V mesecu oktobru 2023 zopet začenjamo z izvajanjem umetniških delavnic / art terapije, ki bodo potekale vsak torek, v prostorih Društva Barka, DEOS Centra starejših Medvode ter Društva Sožitje Mengeš.

Vse, ki želite preizkusiti svoje umetniške spretnosti, vabimo, da se nam pridružite že na prvi umetniški delavnici, in sicer ta torek, 3. oktobra, ob 13:30, v prostorih delavnic Društva Barka, Zbilje 1k, Medvode. Delavnica traja 90 minut.

Umetniških delavnic, pod vodstvom slikark Andreje Eržen in Renate Grmovšek, se bodo udeleževali uporabniki Društva Barka, stanovalci DEOS Centra starejših Medvode, osnovnošolci VIZ Frana Milčinskega Smlednik, člani Društva Sožitje Mengeš ter zunanji udeleženci.

Prijavo vašega sodelovanja ter vprašanja o podrobnostih in lokacijah nadaljnjih torkovih umetniških delavnic nam sporočite na delavnice@skupnostbarka.si. Udeležba je brezplačna.

Umetniške delavnice so aktivnost v okviru projekta “Umetnost sodelovanja ranljivih skupin ljudi 2”, ki ga Društvo Barka izvaja v sodelovanju s partnerji DEOS Center starejših Medvode, VIZ Frana Milčinskega Smlednik, Medobčinsko društvo Sožitje Mengeš, Zavod Azum, Občina Medvode in Javni Zavod Sotočje.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Projekt se izvaja v okviru LAS Za mesto in vas.