Unikatna darila za vaše najdražje iz Barkinih delavnic

Vsaka v našo skupnost sprejeta oseba ima svoje darove, želje, talente in spretnosti, zato si vsak izbere delo, ki mu najbolj ustreza in ga osrečuje. Vsak izdelek, narejen v naših delavnicah je unikaten, vanj pa je vloženega veliko truda, časa in domišljije.

Ob vodstvu in pomoči delovnih inštruktorjev ter prostovoljcev v našo skupnost sprejete osebe naredijo veliko različnih izdelkov, ki jih lahko ob različnih priložnostih podarite svojim najdražjim. Za ženske lahko najdete različne predpasnike, torbe ali polstena mila, moški pa bodo veseli metuljčkov ali desk za rezanje. Za otroke izdelujemo različne obeske in izdelke (igračke) iz filca.

Čudovita darila za različne priložnosti so tudi različni leseni okraski; letalaptičkiribe,  lesene rože in smrečice, sveče različnih oblik in barv ter seveda voščilnice za različne priložnosti (rojstni dnevi, zahvale, božično-novoletne voščilnice, velikonočne voščilnice in podobno).

Za Barkače so delavnice delovno mesto, kjer se učijo, urijo svoje spretnosti in občutijo ponos, ko izdelke dokončajo. Prodaja izdelkov za nas ne pomeni le finančna pomoč, ampak tudi potrditev, da je naše delo cenjeno in vredno. Vse naše izdelke si lahko pogledate tukaj.

Izdelke lahko naročite preko spleta, tel. številke +386 40 855 738 ali pa nas pridete obiskat v delavnice, vsak delavnik od 9. do 15. ure (Zbilje 1k, 1215 Medvode) in si izdelke pogledate in izberete v živo.

Vsi naši izdelki so na voljo tudi po naročilu – če bi si želeli izdelek določene velikosti, barve ali motiva nam to sporočite in z veseljem se bomo prilagodili vašim željam.