Po 13 letih smo se poslovili od Citroena Berlinga in pozdravili novo Toyoto Proace

Pred dobrim letom dni smo, po vse pogostejših okvarah in popravilih, sklenili, da prihaja čas, ko se bomo morali počasi posloviti od 13 let starega Berlinga in začeti preudarno izbirati njegovega naslednika – naslednika, ki bo prevoze naših članov opravljal vsaj tako dobro in dolgo kot Berlingo, ali bolje in dlje. Po nekaj mesecih ogledov in posvetovanj, smo se odločili za nakup nove 8-sedežne Toyote Proace, ki nas je prepričala s svojo prostornostjo kombija in hkrati kompaktnostjo osebnega vozila ter cenovno ugodnostjo.

Nakup so nam omogočile izključno številne dobrodelne geste naših dobrotnikov. Nov društvenikombi bodo, v skromno zahvalo velikodušnosti naših donatorjev, krasili logotipi le-teh. Ob tej priložnosti se želimo zahvaliti podjetjem Toyota Center Ljubljana d.o.o., REAM d.o.o., Horizont Clair d.o.o., Avtostekla Omejec, Pohištvo ISKRA d.o.o., Goodyear Slovenija, Interkont Berger GmbH, Občini Medvode ter mnogim posameznikom, ki so nam s svojimi darovi omogočili nakup prepotrebnega društvenega vozila.

V kolikor v našem poslanstvu življenja, dela in odkrivanja darov oseb z motnjo v duševnem razvoju, najdete delček svojih vrednot in nas želite podpreti, lahko to storite preko različnih dobrodelnih prispevkov, naj si bodo materialni, denarni ali preprosto preživljanje prostega časa z nami ter tako postanete član naše »podporne mreže«.

Ali ste vedeli, da lahko nevladno organizacijo finančno podpirate, ne da bi vas dobrodelnost karkoli stala? Izbrani nevladni organizaciji lahko namreč namenite 1,0% svoje dohodnine, ki nam pomeni pomemben dvig kakovosti življenja v skupnosti, v nasprotnem primeru pa gre v državni proračun.
Do več informacij o našem delovanju in možnostih sodelovanja lahko dostopate tukaj.