3 zanimivosti meseca julija

  • Svobodne ovce

Prve “pokoronske” poletne počitnice so za nami. Ekipa štirih uporabnikov in treh asistentov ter prostovoljcev se je letos odločila za taborjenje na Malenskem vrhu v Poljanski dolini. V ta namen so si nadeli ime Svobodne ovce, si sešili taborniške rutice in naslikali lastno zastavo. 4-dnevni tabor so preživeli v naravi, v lepoti gora. Povzpeli so se na Blegoš in Stari vrh, preizkušali domačo hrano ter se ob hladnih večerih greli ob tabornem ognju in pekli »penice«.

  • Potrditev ljubezni

Ko bi govoril človeške in angelske jezike, ljubezni pa bi ne imel, sem postal brneč bron ali zveneče cimbale. Ljubezen vse prenaša, vse veruje, vse upa, vse prestane. Ljubezen nikoli ne mine.

Iskrene čestitke mladoporočencema Brigiti in Jamesu!

Navdušeni smo, da je Barka združila vajini življenjski poti in želimo vama obilo blagoslova, ljubezni in lepih trenutkov.

Veselimo se z vama!

  • Končni izlet v Arboretum Volčji Potok

Konec meseca julija smo se odpravili na krajši končni izlet, kot nagrado za dobro opravljanje dela tekom leta. Za destinacijo smo si izbrali Arboretum Volčji Potok, kamor smo bili prijazno povabljeni brez stroška vstopnine. Tam smo si ogledali razstavo metuljev, orhidej, kaktusov in vrtnic, se pozabavali s cvetličnimi iluzijami in po dolgem sprehodu pojedli malico v idilični naravi.