!!!Prestavljeno!!! Barkin Miklavžev sejem 2022

PRESTAVLJENO na 15. in 16. december 2022!

Zaradi več bolniških odsotnosti so dnevi odprtih vrat in Barkin (Miklavžev) sejem prestavljeni na prihodnji četrtek in petek, 15. in 16. december 2022. Upamo, da se po dolgem času zopet srečamo v čim večjem številu.


Po dveh letih se v društvo vrača pravi tradicionalni Barkin Miklavžev sejem naših izdelkov. Letos si boste lahko rezultate našega vloženega dela in truda ogledali na prvo decembrsko nedeljo, v Barkinih delavnicah (kot v predkoronskem času) med 10.00 in 18.00 uro.

Z vključevanjem v različne delavnice omogočamo v naše društvo sprejetim osebam, da doživijo “službo” in posledično dvig samozavesti ter lasten prihodek. Spodbujamo razvijanje ročnih spretnosti, ustvarjalnost, vzdrževanje pozornosti (vsaj krajši čas) in samoobvladovanje. Delavnice so potrebne, saj omogočajo kvalitetno vključevanje v naše društvo sprejetih oseb in njihov občutek družbenega doprinosa, preko delovnega procesa. Izdelke, ki jih ustvarijo, nato predstavimo javnosti in tako zvišujemo vidljivost darov, ki jih naše osebe posedujejo.

Miklavžev sejem pa se ne vrti zgolj okoli izdelkov; to je predvsem priložnost, da se srečamo s prijatelji, znanci, sorodniki, sodelavci, si privoščimo kavico, čaj in piškote ter uživamo v prijetni družbi.

V kolikor ste v decembru preobremenjeni s prazničnimi dogodki, vas vabimo k ogledu izdelkov na naši spletni strani in naročila preko e-pošte ali po telefonu.

Letošnji dogodek Barkin Miklavžev sejem bo sofinanciran s strani Občine Medvode preko javnega razpisa za sofinanciranje prireditev v občini Medvode v letu 2022.