Novo delovno mesto kuharja

S projektom »Skrb za dobro počutje«, smo se uspešno prijavili na razpis Ministrstva za zdravje. Gre za projekt, ki je osredotočen na zdravo in uravnoteženo prehrano »Vsi zmoremo jesti zdravo« in gibanje (aktivne počitnice, kolesarjenje, sprehodi v naravi, plesni tečaj, jahanje, itd.), ter v splošnem višanje kvalitete življenja in krepitev zdravja v našo skupnost sprejetih oseb.

Rezultat tega je subvencionirano delovno mesto kuharja (m/ž). Natančneje gre za enoizmensko dopoldansko delo, za 30 ur tedensko ter za določen delovni čas (do konca leta 2022) z možnostjo podaljšanja.

Opis del in nalog delovnega mesta: Nabava prehrambenih artiklov, sestava jedilnikov, priprava obrokov (za približno 25 oseb), skrb za higieno v kuhinji.

Smo sproščen, razumevajoč in dinamičen kolektiv, pričakujemo pa osebo, ki je prilagodljiva in nima zadržkov do oseb z motnjo v duševnem razvoju.

Rok za prijavo na delovno mesto je do 1.5.2021.

Za več podrobnosti o delovnem mestu in prijave smo vam na voljo na tajnistvo@skupnostbarka.si ali telefonsko številko +386 41 456 768

 

Obvestila in dogodki

Velikost teksta
Izberite barvno kombinacijo
Več o prikazu za slepe in slabovidne ter izjavi o skladnosti si lahko preberete tukaj.