Likovna kolonija ob Zbiljskem jezeru

Vabimo vas na likovno kolonijo ob Zbiljskem jezerzu, ki bo potekala v sredo, 16.6.2021, od devete do dvanajste ure. Kolonijo bosta vodili slikarki Renata Grmovšek in Andreja Eržen, število udeležencev pa je omejeno na 30. Prijave so odprte do 10.6.2021.

Namen kolonije je medgeneracijsko sodelovanje, vključevanje ranljivih skupin ljudi, razvijanje likovnih spretnosti, kreativno preživljanje prostega časa in seveda druženje. Na koloniji bodo ustvarjali naši Barkači, osnovnošolci iz VIZ-a Frana Milčinskega Smlednik, starejši iz DEOS-a Medvode, študenti likovne akademije, prostovoljci iz Nemčije in S. Makedonije ter vsi vi, ki se boste pravočasno prijavili.

Likovna kolonija je del projekta “Umetnost sodelovanja ranljivih skupin ljudi“, v okviru katerega bomo organizirali štiri likovne kolonije, umetniške delavnice in art terapijo ter druge različne prostočasne kreativne aktivnosti v našem ateljeju v Zbiljah.

                                        Vir: lepote-slovenije.si

 

Za umetniški material, malico, kavico in dobro navzdušje poskrbimo mi, vi pa se morate vnaprej prijaviti.

Zaradi ukrepov in logističnih priprav, brez predhodne prijave udeležba na koloniji žal ni mogoča.

Rok za prijavo je 10. junij 2021. Prijave zbiramo na email: projekti@skupnostbarka.si, zadeva: »Prijava za likovno kolonijo«. V prijavi napišite svoje ime, priimek, telefonsko številko, starost in občino prebivanja.

Likovna kolonija je aktivnost v okviru projekta “Umetnost sodelovanja ranljivih skupin ljudi”, ki ga Društvo Barka izvaja v sodelovanju s partnerji DEOS Center starejših Medvode, Vzgojno – izobraževalni zavod Frana Milčinskega Smlednik, Občina Medvode in Kabelska televizija Medvode.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

Projekt se izvaja v okviru LAS Za mesto in vas.