Art inkubator: kreativne ročne dejavnosti v Zbiljah

Društvo Barka in Javni zavod Sotočje Medvode vabita na kreativne delavnice ročne izdelave zapestnic. K sodelovanju vabimo predvsem mlade, ki bi radi urili točne spretnosti in se ustvarjalno izražali v družbi odraslih oseb z motnjo v duševnem razvoju, ki so uporabniki Društva Barka.

Preko delavnic želimo mlade udeležence spodbuditi tudi k razvojnemu razmišljanju ter izražanju svojih predlogov o ustvarjalnih projektih, v katerih se v proces ustvarjanja lahko vključijo uporabniki Društva Barka.

Kreativne delavnice izdelave zapestnic bodo potekale v četrtek, 23. maja, od 14.00 ure dalje, v prostorih Društva Barka, Zbilje 1k, Medvode. Do 20. maja 2024 se z imenom, priimkom in telefonsko številko prijavite na delavnice@skupnostbarka.si. Udeležba je brezplačna!

Delavnice so aktivnost v okviru projekta “Umetnost sodelovanja ranljivih skupin ljudi 2“, ki ga Društvo Barka izvaja v sodelovanju s partnerji DEOS Center Starejših Medvode, Občina Medvode, Vzgojno – izobraževalni zavod Frana Milčinskega Smlednik, Medobčinsko društvo Sožitje za pomoč osebam z motnjami v duševnem razvoju občin Domžale, Komenda, Lukovica, Mengeš, Moravče in TrzinZavod za ustvarjanje, raziskovanje in učenje AZUM, ter Javni zavod Sotočje Medvode.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Projekt se izvaja v okviru LAS Za mesto in vas.