Likovna kolonija na Zbiljski dobravi

Vabimo vas na prvo izmed štirih likovnih kolonij v sklopu projekta »Umetnost sodelovanja ranljivih skupin ljudi«, ki se bo odvijala na Zbiljski dobravi, v torek, 13. junija 2023, med 10.00 in 12.00 uro.

Kolonijo bosta vodili slikarki Andreja Eržen in Renata Grmovšek.

Namen kolonije je medgeneracijsko sodelovanje, vključevanje ranljivih skupin ljudi, razvijanje likovnih spretnosti, kreativno preživljanje prostega časa in druženje. Na koloniji bomo skupaj ustvarjali člani Društva Barka, osnovnošolci iz VIZ-a Frana Milčinskega Smlednik, starejši iz DEOS Centra Medvode, uporabniki Medobčinskega društva Sožitje Mengeš, člani Zavoda Azum, prostovoljci ter vsi vi, ki se boste pravočasno prijavili.

Do 7. junija 2023 z imenom, priimkom, telefonsko število, starostjo in občino prebivanja prijavite vašo udeležbo na delavnice@skupnostbarka.si

Udeležba na koloniji je brezplačna. Za opremo, materiale za ustvarjanje in dobro voljo bo poskrbljeno. V primeru slabega vremena bo kolonija prestavljena v pokrit prostor.

Likovna kolonija je del projekta “Umetnost sodelovanja ranljivih skupin ljudi 2“.

Partnerji projekta so DEOS Center starejših MedvodeVzgojno – izobraževalni zavod Frana Milčinskega Smlednik, Občina Medvode, Medobčinsko društvo Sožitje (Mengeš), Zavod za ustvarjanje, raziskovanje in učenje Azum (Trzin) in Javni zavod Sotočje Medvode.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

Projekt se izvaja v okviru LAS Za mesto in vas.