Meet our German volunteers: Jakob & JuliusObjavil Dne 12. september, 2019


Spoznajte naša prostovoljca iz Nemčije: Jakoba in Juliusa

Skupnost Barka je mednarodna skupnost, zato se nam odloči pridružiti mnogo prostovoljcev iz tujine, kateri s seboj prinesejo in delijo svoje izkušnje, znanja, interese ter ideje. Trenutno je v skupnosti kar nekaj tujih prostovoljcev vseh starosti, ki z nami delijo najrazličnejše hobije in spretnosti.

Jakob in Julius prihajata iz Nemčije. Z nami živita in delata od septembra 2018 in ostajata pri nas eno leto. Pomagata nam pri kuhanju, skrbi za čistočo bivalnih prostorov, urejanju okolice hiš, delu v delavnici, fotografiranju in urejanju Instagram profila, z nami hodita plavat in plesat ter preživljata prosti čas.

 

Društvo Barka je del mednarodne organizacije L’Arche, ki je prisotna v 38 državah sveta in združuje 152 takšnih skupnosti, kot je naša. https://www.larche.org/

Ker je skupnost mednarodna in stremi k povezovanju različnih nacionalnosti, se vanjo pogosto vključujejo prostovoljci iz različnih držav: Nemčija, Hrvaška, Ukrajina, Severna Makedonija, Srbija, Turčija, Italija, ZDA, Rusija, Francija, itd.

Zelo bomo veseli, če tudi vi z nami delite svoje želje in navdihe o doprinosu k življenju v skupnosti.

Smo popolnoma prilagodljivi! Vi se odločite kdaj in koliko časa želite preživeti z nami. Predlagamo, da nas pridete obiskat za en dan, sami spoznate skupnost in se odločite, kakšen način prostovoljstva vam najbolj ustreza.

 

munities are schols of the heart which have transformed the lives of countless people across the world.”(

Obvestila in dogodki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja